Edició 2150

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 14 de juny del 2024
Edició 2150

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 14 de juny del 2024

Mor l’exalcaldessa de Cubelles i exdiputada al Congrés per Iniciativa per Catalunya, Mònica Miquel

|

- Publicitat -

ACN Cubelles – Ha mort aquest dimarts als 60 anys l’exalcaldessa de Cubelles i exdiputada al Congrés per Iniciativa per Catalunya, Mònica Miquel i Serdà, segons ha confirmat l’Ajuntament del municipi. Nascuda el 18 de novembre del 1962 i llicenciada en Ciències Econòmiques, va ser batllessa en dos períodes, entre el 1999 i el 2000 -la primera dona en ostentar el càrrec- i entre el 2011 i el 2015. En el primer període, l’any 2000 va haver de deixar el càrrec per una moció de censura. Després del segon període es va retirar de la vida política municipal. Es dona el cas, però, que fa una setmana va anunciar que hi tornava com a número dos d’una de les candidatures als propers comicis locals.

L’any 1994 va fundar Iniciativa per Cubelles dins d’Iniciativa per Catalunya, i un any més tarda va ser escollida regidora del consistori i consellera comarcal del Garraf. També havia tingut trajectòria a la política estatal. L’any 2003 va substituir Joan Saura a l’escó del Congrés dels Diputats, on seria portaveu titular de la Junta de Portaveus fins a l’abril del 2004.

Publicitat

En una piulada a Twitter, l’Ajuntament ha traslladat el condol a la família i amics de la finada. El consistori ha anunciat que decretarà dos dies de dol oficial en els quals les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió