Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Montero, sobre l’estat d’alarma: “El restabliment de la normalitat es farà de manera progressiva”

ACN Madrid .-La portaveu del govern espanyol, Maria Jesús Montero, assegura que “el restabliment de la normalitat, de la vida quotidiana” s’haurà de fer de “manera progressiva. Durant la compareixença […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Madrid .-La portaveu del govern espanyol, Maria Jesús Montero, assegura que “el restabliment de la normalitat, de la vida quotidiana” s’haurà de fer de “manera progressiva. Durant la compareixença posterior al Consell de Ministres, ha afirmat que “tant de bo” després de Setmana Santa es puguin començar a aplicar mesures per recuperar la normalitat i ha insistit que “s’està caminant en la bona direcció”. Montero ha assegurat que ha disminuït el creixement en nombre de contagiats i que “o estem a la corba o ja l’estem doblegant”. Amb tot, però, ha insistit que la voluntat és que la recuperació arribi el més aviat possible però que cal tenir present que no serà de cop.

“Haurem de veure com s’ha comportat tot quan s’aproximi la fi de les vacances i atendre les mesures que ens indiquin els experts que cal incorporar”, ha afegit.