Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

‘Mix 97’ i ‘Comarcal 947’ millors podcasts de ficció i de no ficció a la segona edició dels Premis Sonor

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – ‘Mix 97’ en la categoria de ficció i ‘Comarcal 947’ en la de no ficció han estat dos dels onze podcasts guardonats de la segona edició dels Premis Sonor. L’Spotify Camp Nou ha acollit aquest dilluns al vespre la gala d’entrega dels guardons. La resta del palmarès l’han completat ‘S’ha escrit un podcast’ en entreteniment; ‘Deparkineo’ com a millor podcast conversacional; ‘Sala 113. Històries arxivades’ en l’àmbit publicitari; ‘Centre del Carme Cultura Contemporània Podcast’ en innovació; ‘Berícid Sulfúric’ en l’apartat de millor realització i dissenyo sonor; ‘La victòria de Derbi’ com a millor guió; ‘País invisible’ com a millor producció; ‘Gent de Merda’ en l’àmbit de millor podcaster, i ‘Tardeo’ en la categoria premi del públic.

La gala dels premis que impulsa ‘La Mira’ amb la col·laboració de Catalunya Ràdio ha reunit més de 400 persones. Els 11 podcasts guanyadors s’han triat d’entre les prop de 200 candidatures que es van presentar.

Publicitat

La gala ha estat presentada per la cap de projectes de ‘La Mira’, Magda Gregori, i el presentador de ‘L’última hora del Matí de Catalunya Ràdio’, Quim Morales. També ha comptat amb les actuacions de la Mercabanda i Guillem Roma, les imitacions de Xavier Espinosa i l’entreteniment de Xavier Pérez Esquerdo.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió