Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

L’Incasòl engega la comercialització de dues parcel·les del nou sector d’activitat econòmica de Sant Feliu de Pallerols

|

- Publicitat -

ACN Sant Feliu de Pallerols – L’Institut Català del Sòl, Incasòl, ha engegat el procés de comercialització de les dues parcel·les del futur sector d’activitat econòmica Pla de Llongafollia a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). El sector té com a objectiu resoldre la manca de sòl per a activitats industrials existent a la zona evitant així la deslocalització de les empreses existents i diversificant el teixit industrial del municipi. Una de les parcel·les té una superfície de 8.483,31 metres quadrats de sòl i 9.501,31 de sostre i l’altra, 27.612,31 metres quadrats de sòl i 27.612,31 de sostre.

Les empreses interessades en adquirir-ne alguna hauran de presentar la seva sol·licitud per via telemàtica al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i tenen temps fins al 22 de maig. Amb el justificant general, els interessats hauran de presentar al registre de l’Incasòl un sobre tancat tal i com marca la normativa.

Publicitat

El sector tindrà com a ús principal l’industrial i el terciari però també s’hi admetran altres usos com logística, magatzem, serveis tècnics i mediambientals, tallers de reparació de vehicles, estacions de servei, serveis viaris, restauració, recreatiu, educatiu, sanitari-assistencial, esportiu per a activitats de gimnàs, pàdel, etc., cultural i serveis urbans.

El Pla de Llongafollia té una superfície de 8,31 hectàrees. Són uns terrenys propietat de l’Incasòl situats, prop del nucli urbà de Sant Feliu de Pallerols i a tocar de la carretera C-63 que va a Olot. Un total de 3,6 hectàrees es destinaran a sòl per a activitat econòmica i es concentraran en els terrenys anomenats Pla de Llongafollia, mentre que els terrenys de cessió per a equipaments públics i zones verdes es materialitzaran en la part situada a La Plana.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió