Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Lidl invertirà 13 MEUR en la posada en marxa d’un magatzem provisional de 40.000 metres quadrats a Constantí

ACN Constantí – La cadena de supermercats Lidl posarà en marxa una magatzem provisional a Constantí (Tarragonès) per poder atendre temporalment les seves necessitats operatives al nord-est de la península […]

Agències 10/03/2023

ACN Constantí – La cadena de supermercats Lidl posarà en marxa una magatzem provisional a Constantí (Tarragonès) per poder atendre temporalment les seves necessitats operatives al nord-est de la península Ibèrica mentre no es construeix el futur centre logístic al municipi. L’equipament, que entrarà en funcionament a mitjans de 2024, tindrà quatre mòduls d’emmagatzematge en una superfície total de 40.000 metres quadrats així com mig centenar de molls de càrrega. Estarà situat a pocs quilòmetres de la futura plataforma logística. La inversió prevista per la companyia en l’adequació de l’espai és de 13 milions d’euros. L’operació d’arrendament s’ha concretat en règim de ‘leasing’ amb Tristan Capital Partners i Kefren Capital Real Estate.

Segons Lidl, la posada en marxa del magatzem suposarà a mitjà termini la contractació de personal que, un cop construït el futur centre, traslladarà allí la seva activitat de forma definitiva. La companyia va adquirir l’any passat una parcel·la de 185.000 metres quadrats al municipi per ubicar-hi la seva central logística.