Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

L’Hospital de la Cerdanya confirma la mort per coronavirus d’una dona d’uns seixanta anys amb patologies prèvies

ACN Puigcerdà.-L’Hospital de la Cerdanya ha confirmat la mort per coronavirus d’una dona d’una seixanta d’anys amb patologies prèvies. A Ponent i el Pirineu ja són 50 les víctimes mortals. […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Puigcerdà.-L’Hospital de la Cerdanya ha confirmat la mort per coronavirus d’una dona d’una seixanta d’anys amb patologies prèvies. A Ponent i el Pirineu ja són 50 les víctimes mortals. Des de l’inici de la pandèmia a l’Hospital de la Cerdanya s’han detectat 23 positius, dels quals 19 han ingressat al centre hospitalari. Hi ha hagut tres trasllats a centres catalans i un a un establiment francès. Un total de 6 pacients han rebut ja l’alta i són al seu domicili. En aquesta Regió Sanitària, en les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades i les altes acumulades en aquest territori són 32.

Pel que fa a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D’aquests casos, 12 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell estables a planta.