Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

L’Hospital d’Amposta tindrà un nou TAC

ACN Amposta – L’Hospital Comarcal d’Amposta tindrà un nou sistema de tomografia computeritzada, un TAC d’última generació, amb un cost de 408.000 euros, que finançarà el pla INVEAT del sistema […]

Agències 09/08/2022

ACN Amposta – L’Hospital Comarcal d’Amposta tindrà un nou sistema de tomografia computeritzada, un TAC d’última generació, amb un cost de 408.000 euros, que finançarà el pla INVEAT del sistema de salut. El nou aparell, que s’instal·larà pròximament, redueix substancialment la dosis de radiació a aplicar i incrementa notablement la resolució de les imatges. Es millora el diagnòstic per a accidents vasculars cerebrals, permet imatges cardíaques avançades i imatges de cos sencer de forma ràpida en casos de politraumatisme. La inversió de la renovació dels equipaments de l’hospital és aproximadament d’1.700.000 euros.

També s’ha renovat el mamògraf, la sala de radiologia, l’arc quirúrgic, els ecògrafs del servei de radiologia, ginecòloga, urgències, quiròfan i planta. Finalment, s’ha posat en marxa la ressonància magnètica que es trobava fora de servei des de l’any 2012.