Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Les agències de viatges reclamen “reprendre urgentment” les converses per ampliar l’aeroport del Prat

ACN Barcelona.-L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) ha exigit al govern català i espanyol “reprendre urgentment” les negociacions per ampliar l’aeroport del Prat. En un comunicat, ACAVE se suma […]

Avatar
Agències 10/09/2021

ACN Barcelona.-L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) ha exigit al govern català i espanyol “reprendre urgentment” les negociacions per ampliar l’aeroport del Prat. En un comunicat, ACAVE se suma a la resta d’entitats empresarials de Catalunya que exigeixen la represa d’una inversió que considera “estratègica” i rebutja haver d’esperar 5 anys més per iniciar el projecte, com va apuntar AENA. “Un nou ajornament retardaria tant la transformació de Barcelona i el seu model turístic com també la recuperació econòmica pels danys de la pandèmia”, ha avisat el president d’ACAVE, Martí Sarrate.

Sarrate ha afirmat que Barcelona “està en una cruïlla” i durant anys “ha patit la falta d’infraestructures per desenvolupar el seu potencial en nous mercats internacionals que són clau per a l’atracció de congressos, de negocis i de viatgers d’alt poder adquisitiu”.