Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’empresa pública que gestiona els menjadors escolars de l’Alt Urgell dona queviures al Banc d’Aliments comarcal

ACN La Seu d’Urgell.-El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a través de l’empresa de gestió de menjadors escolars Iniciatives Alt Urgell, SA (IAUSA), ha donat 156 quilos de fruita i […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN La Seu d’Urgell.-El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a través de l’empresa de gestió de menjadors escolars Iniciatives Alt Urgell, SA (IAUSA), ha donat 156 quilos de fruita i verdura (patates, cebes, taronges i kiwis) que estaven a la cuina de l’escola Albert Vives al Centre de Distribució i Repartiment del Banc dels Aliments, ubicat a la Seu d’Urgell i que abasteix tota la comarca. L’acció, duta a terme aquest dijous, se suma a la que es va fer deu dies abans i en coordinació amb el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), la qual va consistir en lliurar cinc caixes de taronges i una de pomes provinents de l’Institut Joan Brudieu. L’objectiu es donar la fruita i verdura que queda al rebost d’aquest institut i de l’escola Pau Claris.

A més, IAUSA ha cedit dos vehicles per al trasllat, fa una setmana, dels avis des de la Fundació Sant Hospital a l’edifici del Seminari Conciliar. En la mateixa operació, també es va cedir material dels menjadors escolars per facilitar el transport del menjar des de la cuina de l’equipament sanitari. Així, un dels xofers de l’empresa que gestiona els menjadors escolars porta el dinar fins al Seminari i també s’ha encarregat aquesta setmana de fer el lliurament de les 326 targetes moneder a quinze municipis de l’Alt Urgell i la Cerdanya.