Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

L’Empresa Municipal de Transport de Tarragona presenta 9 denúncies per actes vandàlics contra els autobusos aquest 2020

ACN Tarragona.-L’Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona ha interposat 9 denúncies a la Guàrdia Urbana per actes vandàlics contra els autobusos municipals aquest any. La majoria dels atacs han […]

Avatar
Agències 22/12/2020

ACN Tarragona.-L’Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona ha interposat 9 denúncies a la Guàrdia Urbana per actes vandàlics contra els autobusos municipals aquest any. La majoria dels atacs han estat amb objectes llençats contra els vehicles que han ocasionat la trencadissa de vidres. Les línies afectades pels actes vandàlics han estat la L30, L34, L54, L85 i l’L8. La Línia 8 ha estat l’última afectada. El passat 14 de desembre un autobús va rebre un impacte al vidre del conductor de l’autobús, en una zona propera al CAP Llevant. Els danys ocasionats al servei de transport públic per actes vandàlics enguany han tingut un cost d’aproximadament 10.000 euros.

L’EMT treballa per acabar amb aquests comportaments incívics que es van repetint els últims anys, amb 9 denúncies presentades el 2019 i 4, el 2018. El president de l’entitat, Jordi Fortuny, ha apuntat que aquests actes no poden quedar impunes perquè més enllà dels danys materials, posen en perill als conductors i als usuaris del transport públic.