Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’empresa catalana del sector del motor Doga s’instal·la al polígon Can Parera de Castellolí

ACN Castellolí.-L’empresa catalana del sector d’automoció Doga ja ha enllestit la seva nau al sector industrial de Can Parera de Castellolí i des del mes de maig ja hi treballen […]

Avatar
Agències 08/07/2020

ACN Castellolí.-L’empresa catalana del sector d’automoció Doga ja ha enllestit la seva nau al sector industrial de Can Parera de Castellolí i des del mes de maig ja hi treballen una vintena de persones. Es tracta d’una de les empreses del grup, Doga Parts, la unitat responsable de la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció. En un comunicat, la companyia explica que tot i que la seu central de Doga és a Abrera, l’empresa va decidir adquirir un conjunt de vuit parcel·les amb una superfície de gairebé 10.000 metres quadrats a Can Parera per construir-hi unes instal·lacions “més modernes i més àmplies”. Es tracta d’una nau logística de 5.200 metres quadrats que ha suposat una inversió superior als 3 MEUR.

Doga Grup és una empresa catalana nascuda l’any 1958 que el 2019 va facturar més de 150 MEUR. La seva plantilla, amb fàbriques i seus arreu del món, com la Xina, Índia, Tànger, els Estats Units o Mèxic, la formen 1.050 treballadors. La companyia dissenya, fabrica i exporta arreu del món components d’automoció, d’entre els quals destaca un producte estrella que és l’eixugaparabrises. La propera empresa que obrirà les seves portes a Can Parera és Frime Barcelona, del sector alimentari.