Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’Audiència de Madrid dona 10 dies a cinc dels assaltants de Blanquerna per entrar voluntàriament a presó

ACN Madrid.-L’Audiència de Madrid ha donat deu dies a cinc dels catorze assaltants del centre cultural Blanquerna perquè ingressin voluntàriament a la presó. El Tribunal Suprem va emetre al juliol […]

Avatar
Agències 24/03/2021

ACN Madrid.-L’Audiència de Madrid ha donat deu dies a cinc dels catorze assaltants del centre cultural Blanquerna perquè ingressin voluntàriament a la presó. El Tribunal Suprem va emetre al juliol de 2020 una nova sentència, després que el Tribunal Constitucional anul·lés la primera, i els va condemnar a penes d’entre 2 anys i 7 mesos de presó i 2 anys i 9 mesos. Fonts jurídiques expliquen que dimarts l’Audiència de Madrid va notificar presencialment a cinc d’ells el requeriment d’ingrés voluntari a presó. Les mateixes fonts apunten que l’execució de la sentència està sent “molt complexa” perquè als 14 condemnats ja se’ls ha requerit almenys un cop l’ingrés voluntari a presó però sempre han al·legat.

En aquesta ocasió també poden presentar al·legacions encara que ja s’hagin rebutjat les anteriors.Dos condemnats més estan en tràmit de citació per recollir presencialment el requeriment d’ingrés voluntari a presó. Quatre d’ells encara tenen en tràmit al·legacions d’un anterior requeriment d’ingrés a presó perquè han sol·licitat un indult i un altre condemnat també perquè ha sol·licitat empara al TC. Un altre assaltant està en cerca i captura i un altre a l’espera de l’informe de la fiscalia per resoldre sobre el seu ingrés.