Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Ajuntament de Mataró recupera els plens presencials aquest dijous

ACN Mataró.-El ple municipal del mes de setembre tornarà a ser presencial a l’Ajuntament de Mataró, un any i mig després de plens telemàtics a causa de la pandèmia de […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Mataró.-El ple municipal del mes de setembre tornarà a ser presencial a l’Ajuntament de Mataró, un any i mig després de plens telemàtics a causa de la pandèmia de la covid-19. El consistori ha fet una nova distribució dels regidors al saló de plens per mantenir les distàncies i complir amb l’aforament. Els plens, però, seran a porta tancada, sense públic, i les sessions es podran continuar seguint per streaming a través d’internet. Una altra de les novetats és l’aplicació del sistema de videoacta, una tecnologia de gestió, publicació i consulta de les sessions plenàries per apropar l’administració electrònica als ciutadans.

Abans de cada ple, a Mataró se celebra una audiència prèvia, on els ciutadans a títol individual o en representació d’una entitat poden expressar un prec o una pregunta sobre temes de competència municipal. Aquestes sessions també tornen a ser presencials a partir d’aquest setembre.