Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’administració de Badalona que ha repartit el segon premi ha venut dues de les 15 sèries que tenia

ACN Badalona.-L’administració de loteria del centre comercial Màgic de Badalona ha repartit 2,5 milions d’euros del segon premi de la rifa de Nadal, el 06095. Amb tot, els seus propietaris […]

Avatar
Agències 22/12/2020

ACN Badalona.-L’administració de loteria del centre comercial Màgic de Badalona ha repartit 2,5 milions d’euros del segon premi de la rifa de Nadal, el 06095. Amb tot, els seus propietaris han lamentat que només han pogut vendre dues de les 15 sèries que tenien perquè el centre ha estat tancat vuit setmanes per les restriccions per la covid-19 en el moment de més vendes de l’any. “Vam obrir el dia 14 després de vuit setmanes tancats i ahir vam intentar vendre una mica de tots els números que teníem per donar algun premi”, ha afegit el Miguel, copropietari de l’administració junt amb l’Anna, la seva germana. Tot i l’alegria de repartir un segon, asseguren que tenen un sentiment és “agredolç” perquè ha estat un any molt dur i complicat.

Els germans, una mica aclaparats per la presència de mitjans de comunicació, han lamentat que aquest any han perdut el 60% de les vendes per culpa de les restriccions i que esperen que l’alegria de repartir un premi tant important, encara que hagin hagut de tornar 13 sèries, “els ajudi a remuntar”.EL Miguel explica que ja van repartir un cinquè premi de al rifa de Nadal el 2015, però que enguany tot ha estat diferent per culpa de la covid-19. “És molt trist. Només has de veure com està el centre comercial amb tots els bars tancats”, assenyala.