Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La vaga de pilots d’EasyJet provoca vuit cancel·lacions: quatre al Prat i quatre a Palma

ACN El Prat de Llobregat – La tercera jornada de vaga de pilots d’EasyJet ha provocat aquest diumenge vuit cancel·lacions en total: quatre a l’aeroport del Prat i les altres quatre a […]

Agències 14/08/2022

ACN El Prat de Llobregat – La tercera jornada de vaga de pilots d’EasyJet ha provocat aquest diumenge vuit cancel·lacions en total: quatre a l’aeroport del Prat i les altres quatre a l’aeroport de Palma. Segons ha informat aquest diumenge el sindicat Sepla, els avions afectats tenien com a origen o destinació Ginebra, Londres i París. El sindicat ha informat que el seguiment de la vaga d’aquest diumenge ha estat del 100% i que s’han respectat els serveis mínims decretats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Els pilots de la companyia reclamen tornar a gaudir de les condicions laborals prepandèmia i tornar a equiparar els salaris amb l’IPC per tal d’evitar perdre més poder adquisitiu en un moment d’inflació disparada.

Els pilots han convocat tres períodes de vaga d’aturades de 72 hores aquest agost. El primer ha tingut lloc aquest cap de setmana i els dos següents seran des de divendres 19 al diumenge 21 i des de dissabte 27 a dilluns 29 d’agost.