Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

La UE ajudarà els Balcans amb 38 milions d’euros per fer front al coronavirus

ACN Brussel·les.-La Unió Europea ajudarà els Balcans amb 38 milions d’euros per fer front al coronavirus. Així ho ha anunciat la Comissió Europea després que alguns països balcànics hagin criticat […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Brussel·les.-La Unió Europea ajudarà els Balcans amb 38 milions d’euros per fer front al coronavirus. Així ho ha anunciat la Comissió Europea després que alguns països balcànics hagin criticat la manca de suport del bloc europeu, així com les restriccions d’exportació de material mèdic protector fora de la UE. La CE es compromet ara a donar suport Albània, Macedònia del Nord, Bòsnia i Hercegovina, Montenegro, Kosovo i Sèrbia per cobrir la seva necessitat de ventiladors, mascaretes, ulleres i altre material mèdic. També promet que ajudarà aquests candidats a entrar a la UE a mitigar l’impacte socioeconòmic de la pandèmia.

((El teletip corregeix informació inicial, on es deia que l’ajut seria de 38.000 milions d’euros. La xifra correcta són 38 milions. La primera peça ja ha estat degudament corregida))