Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La química BASF produirà gel hidroalcohòlic per donar-lo als centres sanitaris de Catalunya

ACN Barcelona.-L’empresa química BASF ha iniciat els processos per produir fins a deu tones de gel hidroalcohòlic que donarà a diversos hospitals i centres sanitaris de Catalunya. A través d’un […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-L’empresa química BASF ha iniciat els processos per produir fins a deu tones de gel hidroalcohòlic que donarà a diversos hospitals i centres sanitaris de Catalunya. A través d’un comunicat publicat aquest dimecres, la multinacional alemanya ha especificat que enviarà vuit tones d’hidrogel al sistema públic de salut i produirà dues tones específicament pels hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus, territori on es troba el seu centre de producció més gran del sud d’Europa. La companyia fabricarà el gel a la planta situada a la Zona Franca de Barcelona, que ha modificat el seu procés productiu per adaptar-se a les noves necessitats.

Fins ara, la planta de BASF a Barcelona estava destinada la fabricació de productes de la llar i d’higiene personal, com ara xampús, detergents i líquids per a tractaments capil·lars. “La prioritat és la protecció de les persones, tant dins com fora l’empresa”, ha apuntat l’empresa en el comunicat. En aquest sentit, també ha recordat que, des de l’inici de la crisi del coronavirus, ha activat un paquet de mesures per frenar la propagació del virus basat en la implementació del teletreball, la restricció dels moviments i l’adaptació dels torns de producció.L’acció de BASF segueix els passos de la campanya ‘Helping Hands’, impulsada per la matriu alemanya la setmana passada. Aquesta iniciativa té com a objectiu produir desinfectant de mans per donar-los als diferents centres sanitaris situats al costat de les instal·lacions productives de l’empresa.