Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

La investigació sobre les bessones de Sallent apunta a un salt voluntari per problemes familiars

ACN Sallent – La investigació sobre les bessones de dotze anys de Sallent apunta a un salt voluntari per problemes en l’àmbit familiar. L’institut no havia detectat problemes de ‘bullying’. […]

Agències 22/02/2023

ACN Sallent – La investigació sobre les bessones de dotze anys de Sallent apunta a un salt voluntari per problemes en l’àmbit familiar. L’institut no havia detectat problemes de ‘bullying’. Una de les bessones va morir dimarts a la tarda i l’altra va resultar ferida greu per la caiguda des del balcó de casa seva, al tercer pis. Està en estat crític però estable. Es van trobar dues cartes escrites per elles i dues cadires on s’hi haurien enfilat. Des del principi, els Mossos d’Esquadra ja van descartar indicis de criminalitat en el cas. Les nenes rebien ajuda de psicòlegs a l’institut, però això no havia fet saltar les alarmes. La família, procedent de l’Argentina, ja feia dos o tres anys que s’havia instal·lat a Sallent.

En el moment dels fets hi havia el pare al domicili. A més d’aquestes dues filles, tenen també un fill més petit. S’han activat tots els protocols psicològics, tant a l’institut com amb la família. També s’han posat a disposició ajudes econòmiques.

<em>Les persones que tinguin pensaments suïcides poden trobar suport i ajuda en els telèfons 061 i 024. </em>