Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La Generalitat arreglarà la carretera B-300 a Pinós i n’assumirà la titularitat

ACN Pinós.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que licitarà pròximament l’obra de millora del vial entre la carretera B-300 i la BV-3002 a Pinós (Solsonès). L’actuació consistirà en […]

Agències 15/03/2021

ACN Pinós.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que licitarà pròximament l’obra de millora del vial entre la carretera B-300 i la BV-3002 a Pinós (Solsonès). L’actuació consistirà en l’eixamplament i la millora del ferm de la via al llarg de més de 8 quilòmetres, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. El pressupost de l’obra és de 3,7 MEUR i la idea és que les obres puguin iniciar-se la tardor vinent. El projecte inclou un traspàs de titularitat, de manera que el vial deixarà de ser municipal i passarà a ser una carretera de la Generalitat. El vial passarà dels 5 metres d’amplada als 7 amb dos carrils de circulació de 3 metres cadascun i vorals de 0,5 metres.

Segons informa Territori, el projecte també contempla la constitució de cunetes transitables on sigui possible i s’adequaran els elements de drenatge i de senyalització horitzontal i vertical i s’instal·laran barreres de seguretat.