Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La demanda del transport públic continua amb descensos superiors al 90%

ACN Barcelona.-La demanda del transport públic s’ha consolidat per sota del 90% després del reial decret del govern espanyol aprovat aquest cap de setmana i que obliga a aturar l’activitat […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-La demanda del transport públic s’ha consolidat per sota del 90% després del reial decret del govern espanyol aprovat aquest cap de setmana i que obliga a aturar l’activitat de les empreses no essencials amb l’objectiu de reduir la mobilitat per evitar el contagi del coronavirus. A Rodalies el descens de la demanda en hora punta ha estat el 94,5% i la jornada es va tancar en una caiguda del 94,4% respecte un dia feiner sense emergència sanitària, mentre que a FGC aquest matí s’han validat un 93,7% menys de bitllets, fins als 5.286, entre totes les línies. D’altra banda, el passatge del metro fins a les nou del matí, la caiguda ha estat del 89% i fins a les vuit del matí havia estat d’un 86% en comparació amb un dia feiner normal.

En el global de la jornada d’ahir, però, el metro va registrar un descens de la demanda del 91,5% i el bus d’un 94%, la dada més baixa des de l’inici de l’estat d’alarma.