Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La CUP es reuneix amb plataformes i sindicats del transport sanitari per presentar-los la llei per a la internalització

ACN Barcelona.-La CUP-NCG s’ha reunit amb sindicats i plataformes de treballadors per a presentar-los la proposició de llei per a la internalització del servei d’ambulàncies de Catalunya. Els cupaires van […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-La CUP-NCG s’ha reunit amb sindicats i plataformes de treballadors per a presentar-los la proposició de llei per a la internalització del servei d’ambulàncies de Catalunya. Els cupaires van registrar la iniciativa al Parlament el 16 de juliol. Durant la reunió, que s’ha celebrat al Parlament, els cupaires han recordat que actualment a Catalunya el servei d’ambulàncies compta amb un 90% de treballadors subcontractats per les empreses privades adjudicatàries i critiquen que s’ha prestat el servei “incomplint els plecs i el contracte que els va atribuir la gestió”, ja que asseguren que les reclamacions d’usuaris han crescut un 78%.

Els cupaires han explicat als sindicats i plataformes que amb la proposició de llei volen internalitzar la gestió del transport sanitari urgent i no urgent de titularitat del CatSalut, que de moment es troba gestionat de manera indirecta per empreses privades. Si s’aprova la llei, el servei passarà íntegrament a mans de l’empresa pública SEM, S.A.