Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Iceta, en el seu comiat de la primera secretaria del PSC: “Hem de ser més i millors”

ACN Barcelona.-Miquel Iceta ha fet aquest dissabte “l’últim ball” en el seu comiat com a primer secretari del PSC amb una crida a “ser més i millors”. El dirigent socialista […]

Agències 18/12/2021

ACN Barcelona.-Miquel Iceta ha fet aquest dissabte “l’últim ball” en el seu comiat com a primer secretari del PSC amb una crida a “ser més i millors”. El dirigent socialista ha dit adeu al càrrec durant en el congrés extraordinari que oficialitza el relleu al capdavant del partit i en què es proclamarà Salvador Illa com a primer secretari. “Hem de ser més i millors, eixamplar el nostre espai polític als territoris i millorar els lideratges”, ha reclamat Iceta, que ha cridat a ser “dignes” de la història de la formació. “Anem repetint que som el primer partit de Catalunya en vots, però hem de ser el primer partit de Catalunya en molts altres terrenys”, ha expressat. I ha demanat que el seu successor, Illa, trobi “com a mínim” el mateix suport que ell.

Iceta ha escollit ‘Last Dance’ de Donna Summer per cloure el seu mandat durant la convenció i ha fet un darrer ball. Salvador Illa i Manuela de Madre li han entregat un ram de flors i ha rebut una ovació de tots els assistents.El dirigent socialista ha demanat millorar en terrenys com el sindicalisme, l’associacionisme, entre les dones, els joves o en la implantació territorial. De fet, de cara a les municipals, ha situat la cita del 2023 com a “crucial”.Les seves darreres paraules han estat una cita d’Ulysses de Tenysson. “Encara que hem perdut molt, ens resta molt; i encara que no som ara aquella força que en els vells dies movia terra i cel, allò que som, ho som”.