Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

‘Girona A Cappella’ tanca la 9a edició exhaurint les entrades de tots els concerts

ACN Girona .-El festival ‘Girona A Capella’ ha tancat la 9a edició amb les entrades exhaurides de tots els concerts. El certamen s’ha celebrat del 8 al 16 de maig, […]

Avatar
Agències 17/05/2021

ACN Girona .-El festival ‘Girona A Capella’ ha tancat la 9a edició amb les entrades exhaurides de tots els concerts. El certamen s’ha celebrat del 8 al 16 de maig, després de la interrupció obligada de l’any passat pel confinament i s’ha adaptat a la covid-19. Per fer-ho, ha diversificat els seus escenaris oferint un esdeveniment itinerant. Així, el Centre Cultural La Mercè, l’Espai La Marfà, la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, els Jardins de la Devesa i l’Església de Sant Lluc, seu dels Manaies de Girona, han estat els nous espais del festival i l’Auditori i la Casa de Cultura, s’han mantingut.

El director del festival, Pau Marquès, ha fet un balanç positiu de l’edició d’enguany. “El festival s’ha pogut adaptar cercant nous espais. Hem notat moltes ganes de tornar a assistir a concerts en viu per part de públic i també de tornar a actuar per parts dels grups convidats”, ha assegurat.