Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Garriga reclama el suport “del país sencer” per seguir defensant l’amnistia i l’autodeterminació

ACN Peramola – Natàlia Garriga ha reclamat el suport “del conjunt de la ciutadania, del país sencer” per “continuar insistint amb tota l’energia i amb tota la convicció en la […]

Agències 06/09/2022

ACN Peramola – Natàlia Garriga ha reclamat el suport “del conjunt de la ciutadania, del país sencer” per “continuar insistint amb tota l’energia i amb tota la convicció en la defensa de l’amnistia i l’autodeterminació”. En un acte des de Peramola (Alt Urgell) per celebrar la Diada, Garriga ha recordat que l’Onze de Setembre mostra el “compromís de la societat catalana per la llibertat”, per bé que aquesta llibertat “no és completa, perquè encara tenim companyes i companys a l’exili i centenars de persones represaliades”. L’esdeveniment, que s’ha celebrat a l’Espai Miquel Martí i Pol, ha comptat amb la presència dels escriptors Roser Guix, Pep Coll, Albert Villaró, Jordi Mir i Josep Espunyes.

Garriga ha tingut paraules d’elogi per a Espunyes, que ha estat reconegut aquest any amb la Creu de Sant Jordi. La consellera de Cultura ha celebrat la trajectòria de l’escriptor i el “compromís amb la cultura i el país, amb la literatura, la poesia i la llengua”.

Finalment, la consellera de Cultura ha apostat per aconseguir “una Catalunya pròspera, feminista, verda i democràtica i per a tothom” una Catalunya en què “la cultura i la llengua, el català i l’aranès, tenen un rol fonamental”.