Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Enric Daza encapçalarà la llista de Junts per Cambrils després de desvincular-se del Nou Moviment Ciutadà

ACN Cambrils – Enric Daza encapçalarà la llista de Junts per Cambrils en les pròximes eleccions municipals. El partit ho han fet públic poc després que l’alcalde de Cambrils, Oliver […]

Agències 20/02/2023

ACN Cambrils – Enric Daza encapçalarà la llista de Junts per Cambrils en les pròximes eleccions municipals. El partit ho han fet públic poc després que l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, hagi fet efectiva la retirada de totes les competències de govern al fins ara primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Activitats i Obra Pública. Davant la petició que renunciï a l’acta de regidor que li ha fet el Nou Moviment Ciutadà (NMC), partit en el qual ha militat dotze anys, Daza ha manifestat que no ho farà i que la resposta és “la mateixa que va donar Oliver Klein quan estava al PSC” quan es va negar a tornar l’acta de regidor.

La cap local de Junts per Cambrils, Lluïsa Gené, en l’assemblea de partit del mes de gener es va proposar el nom d’Enric Daza, però ha matisat que abans d’anar-lo a veure i sondejar les possibilitats, va ser el mateix Daza qui va anunciar que plegava del seu partit, l’NMC.