Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Els veïns del poble de les Piles fan els últims assajos dels espectacles del desè aniversari del Danseu Festival

ACN Les Piles – Els habitants de les Piles (Conca de Barberà) ultimen els assajos dels espectacles del Danseu Festival, que se celebrarà a partir d’aquest divendres. Coincidint amb el […]

Agències 11/08/2022

ACN Les Piles – Els habitants de les Piles (Conca de Barberà) ultimen els assajos dels espectacles del Danseu Festival, que se celebrarà a partir d’aquest divendres. Coincidint amb el desè aniversari del certamen, una trentena de veïns participaran de forma activa en la programació a través de la proposta ‘El Petó’. Es tracta d’un projecte de transmissió de dansa que reinterpretarà una desena d’espectacles d’anteriors edicions del festival. A més d’aquestes actuacions, el cartell es completarà amb nou espectacles de dansa, moviment i música de companyies professionals. El programa inclou l’estrena de dues companyies internacionals, ‘One milion people and me’ de Shelfish Productions i ‘Selfie concert’, d’Ivo Dimchev. El festival s’allargarà fins diumenge.

El certamen busca ser un referent en el món de la dansa i l’art en moviment en un context rural i té l’objectiu de descentralitzar la cultura per crear i fidelitzar nous públics. Segons l’organització, any rere any el festival aplega més de 2.000 persones.