Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Els transportistes mantenen la vaga del 20, 21 i 22 de desembre i anuncien una marxa lenta per la ronda Litoral

ACN Barcelona.-Els transportistes mantenen la vaga prevista entre els dies 20 i 22 de desembre per la falta d’entesa amb el govern espanyol i anuncien una marxa lenta per la […]

Agències 17/12/2021

ACN Barcelona.-Els transportistes mantenen la vaga prevista entre els dies 20 i 22 de desembre per la falta d’entesa amb el govern espanyol i anuncien una marxa lenta per la ronda litoral de Barcelona. L’acte de protesta, que es farà el dilluns 20 entre les nou del matí i la una del migdia, consistirà a circular en fila a 20 quilòmetres per hora i sense possibilitat d’abandonar el vehicle, segons han informat els transportistes aquest divendres en un comunicat. Els treballadors del sector començaran a ocupar un carril del carrer A del Passeig de la Zona Franca a partir de les vuit del matí per, posteriorment, entrar a la ronda Litoral en el punt d’enllaç amb la ronda de Dalt. El recorregut de la marxa arribarà fins a la sortida 14 de la Zona Franca.

En un altre comunicat publicat aquest divendres, els transportistes lamenten que l’actitud dels responsables del Ministeri de Transports “no ha permès una desconvocatòria” perquè “no se li està donant al sector la importància que té ni s’està valorant la delicada situació en què es troben milers d’empreses”. En aquest sentit, les diferents associacions de transportistes insisteixen que els treballadors han de ser capaços de demostrar “capacitat per mobilitzar-se” i recomanen a totes les empreses de transport afiliades que cessin voluntàriament la seva activitat a partir de la mitjanit de dilluns.