Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Els educadors socials reclamen que se’ls incorpori als centres educatius per afrontar els efectes de la pandèmia

ACN Barcelona.-El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya reclama que s’incorporin aquests professionals als centres educatius per afrontar els reptes plantejats per la pandèmia. Al seu parer, la crisi […]

Agències 20/05/2020

ACN Barcelona.-El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya reclama que s’incorporin aquests professionals als centres educatius per afrontar els reptes plantejats per la pandèmia. Al seu parer, la crisi de la covid-19 s’ha d’aprofitar per repensar l’escolar i la comunitat educativa i comunitària. “Es parla de reduir grups, modificar ràtios, reorganitzar espais, doblar mestres i equips docents i precaritzar més els espais escolars no considerats acadèmics amb monitors de lleure educatiu”, apunten els educadors, que creuen que el que cal és introduir l’educació social a l’escola.

Lamenten que el Departament d’Educació no els hagi volgut escolar ni rebre, i per això reclamen una trobada amb el conseller d’Educació i que es creï una Borsa d’Educadors Socials perquè els centres puguin incorporar aquesta figura.