Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El tribunal popular considera culpables d’homicidi els tres acusats de matar un home a Castellar del Vallès el 2017

ACN Barcelona.-El jurat popular ha considerat, per unanimitat, culpables d’homicidi els tres acusats de matar un home a Castellar del Vallès el 2017 amb una brutal pallissa després d’una discussió. […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Barcelona.-El jurat popular ha considerat, per unanimitat, culpables d’homicidi els tres acusats de matar un home a Castellar del Vallès el 2017 amb una brutal pallissa després d’una discussió. El fiscal demanava 14 anys de presó per a cadascun per homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat. El tribunal popular es mostra contrari a la suspensió de l’execució de la pena i també a la possibilitat d’indult. El judici va començar el dijous 12 de març i el veredicte, de 12 preguntes, es va fer públic aquest dijous a la tarda.

Segons el fiscal, un dels acusats va mantenir una discussió amb la víctima, mentre circulaven amb les seves respectives motocicletes. Per a continuar la discussió, es van dirigir al polígon industrial. Una vegada allà, aquest processat va agredir la víctima, donant-li diversos cops de puny i empentes. En el transcurs d’aquesta agressió, l’acusat va trucar a un altre dels acusats perquè acudís al lloc en el qual estava i l’ajudés en l’agressió. Mentre esperava que arribés aquest altre processat, el primer va continuar agredint la víctima, i li va arribar a col·locar-li un ganivet al coll perquè no se n’anés.El segon acusat va arribar al lloc, acompanyat del tercer. A partir d’aquest moment, els tres processats, amb intenció de posar fi a la vida de la víctima o amb coneixement de les altes probabilitats de fer-ho amb la seva conducta, li van donar nombrosos cops per tot el cos, fent ús d’un objecte contundent allargat, com un bat de beisbol. La víctima va morir uns mesos després a conseqüència de les lesions produïdes.