Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El PSC i Units per Avançar signen l’acord per concórrer plegats a les eleccions municipals a Lleida

ACN Lleida – L’agrupació del PSC de Lleida i Units per Avançar han segellat aquest dimecres l’acord per concórrer plegats a les eleccions municipals de la ciutat de Lleida del […]

Agències 22/02/2023

ACN Lleida – L’agrupació del PSC de Lleida i Units per Avançar han segellat aquest dimecres l’acord per concórrer plegats a les eleccions municipals de la ciutat de Lleida del pròxim 28 de maig. El candidat socialista a l’alcaldia Fèlix Larrosa s’ha felicitat per l’aliança i ha considerat que tenen una proposta de ciutat “àmplia” amb la suma de perfils de persones amb diferents sensibilitats però un “objectiu compartit” que passa per governar Lleida amb “sentit comú” i ambició de fer-la “més capital amb empatia i escoltant la ciutadania”. L’acord entre les dos formacions estipula que podran pactar la composició de la candidatura i el programa electoral així com la creació d’un grup municipal conjunt a la Paeria.

Larrosa ha explicat que l’entesa, avalada per l’executiva del PSC de Lleida, dona continuïtat a la col·laboració que els dos partits tenen al Parlament des de 2017.

El coordinador del Cercle de Lleida d’Units per Avançar, David Pàmpols, ha afirmat que amb Fèlix Larrosa comparteixen el “diagnòstic” de la ciutat i tenen molt clar el projecte que cal per a la Paeria. Per això, aposten per una campanya en positiu de les necessitats de la ciutadania per gestionar el dia a dia de la Paeria.

La presidenta de l’agrupació del PSC a Lleida, Teresa Cunillera, ha destacat que l’acord permet llençar un “missatge molt esperançador” per l’experiència de les formacions que dignifica la política i “dona confiança a la ciutadania”. Al seu torn, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha destacat que “Lleida no funciona” i per això pensen que cal una candidatura al servei de la ciutadania que s’encarregui com pertoca de la gestió del dia a dia.