Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

El PPC lamenta que el Govern “lluiti” contra el castellà en comptes de fer-ho contra el fracàs escolar i els barracons

ACN Barcelona – El PPC ha criticat que el Govern i el PSC “lluitin contra el castellà” en comptes de fer-ho contra el fracàs escolar i els barracons. La portaveu […]

Agències 05/09/2022

ACN Barcelona – El PPC ha criticat que el Govern i el PSC “lluitin contra el castellà” en comptes de fer-ho contra el fracàs escolar i els barracons. La portaveu del PPC al Parlament, Lorena Roldán, en una roda de premsa davant del Departament d’Educació, ha culpat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “d’erradicar” el 25% en castellà a les aules “inclòs a les 27 escoles on s’impartia”. “Sánchez s’ha posat al costat dels assetjadors nacionalistes i en contra de les famílies catalanes”, ha lamentat. Roldán també ha criticat que el PSC hagi ajudat a “expulsar” el castellà de les aules.

Roldán creu que el govern de Sánchez “podria haver suspès el decret recorrent-lo al Tribunal Constitucional”, però, com que no ho ha fet, “ha tornat a deixar els alumnes catalans als peus del separatisme”. “Sánchez ha permès l’expulsió de la llei a Catalunya i per mantenir-se uns mesos més a la Moncloa ha sacrificat els drets i les oportunitats dels alumnes catalans”, ha conclòs.