Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

El PP evita parlar del primer aniversari de la dimissió de Casado: “No ens hem d’enredar en aquestes coses”

ACN Madrid – El coordinador de campanya del PP, Borja Sémper, ha volgut passar pàgina aquest dilluns del primer aniversari de la dimissió de Pablo Casado com a líder del […]

Agències 20/02/2023

ACN Madrid – El coordinador de campanya del PP, Borja Sémper, ha volgut passar pàgina aquest dilluns del primer aniversari de la dimissió de Pablo Casado com a líder del partit. En roda de premsa a la seu de la formació, i preguntat per aquest primer aniversari, Sémper ha afirmat que avui en dia el PP és un partit “unit i il·lusionat” i té “centrades tots les energies en això”. “Jo no vull perdre el temps en coses que van passar fa un any”, ha afirmat, “i no crec que els que tenim responsabilitats polítiques ens haguem d’enredar en aquestes coses”. “Nosaltres no estem en aquesta clau”, ha conclòs.

Sémper ha fet aquestes manifestacions després d’una reunió del Comitè de Direcció del PP on ha analitzat les dades de les enquestes que apunten a un transvasament de vot del PSOE al PP. Segons aquestes dades, ha dit Sémper, entre un 11 i un 12% dels antics votants del PSOE passaran a votar el PP a les pròximes eleccions, als que se sumen també un 15% dels votants de Vox que passaran als populars.