Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El PDeCAT aposta per respondre al TC amb una proposició de llei amb les dues esmenes suspeses

ACN Madrid – El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha apostat per respondre la “interferència absoluta” del Tribunal Constitucional en el poder legislatiu amb una proposició de llei […]

Agències 20/12/2022

ACN Madrid – El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha apostat per respondre la “interferència absoluta” del Tribunal Constitucional en el poder legislatiu amb una proposició de llei que tingui com a contingut les dues esmenes que el TC ha paralitzat. En roda de premsa aquest dimarts a la cambra baixa, Bel ha defensat que cal actuar de forma “clara, contundent i ràpida” i tramitar una iniciativa amb “tota la urgència possible” amb el contingut que s’ha retirat de la reforma del Codi Penal sobre la renovació del mateix TC. El portaveu del PDeCAT al Congrés ha opinat que, d’aquesta manera, s’estaria enviant un “missatge clar que no es pot trepitjar la voluntat de les forces parlamentàries”.

Bel ha rebutjat respondre amb desobediència i ha negat que es pugui considerar un cop d’estat per molt que la situació sigui “molt greu”. El portaveu del PDeCAT també ha remarcat que el TC ja havia atacat la sobirania del Parlament.