Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El Ministeri d’Interior justifica la infiltració policial a l’independentisme

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ cita el president dels jutges, Carlos Lesmes: “Me opongo a que el CGPJ se declare en rebeldía”. I en […]

Agències 06/09/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ cita el president dels jutges, Carlos Lesmes: “Me opongo a que el CGPJ se declare en rebeldía”. I en segon terme, la nova líder ‘torie’: “Liz Truss llega con un giro neoconservador”. ‘El Punt Avui’, sobre la infiltració de policies a moviments juvenils independentistes: “Impunitat d’Estat”. Nens abraçant-se a la fotografia central: “Estrena amb normalitat del curs avançat”. ‘La Vanguardia’ observa la càrrega de la fiscalitat al Principat: “Catalunya paga un 45% de l’impost de patrimoni que es recapta a Espanya”. El segon titular marca relacions veïnals: “Macron descarta construir el Midcat”.

‘La Razón’ subratlla les discussions per renovar l’òrgan de govern dels jutges: “CGPJ: los conservadores se inclinan por votar en blanco”. A la fotografia central, la nova líder dels conservadors anglesos: “Liz Truss sucede a Johnson con la ardua tarea de rescatar la economía británica”.

‘Ara’ destaca la postura del ministre de l’Interior a l’entorn del sobiranisme català: “Marlaska justifica la infiltració policial en l’independentisme”. Com a segon tema subratlla: “Macron enterra la connexió a través del Midcat”.

‘ABC’ monitoritza els efectes de la crisi: “El alza de la energía y la falta de materias primas provocan cierres y parones en la industria”. I a sota, fotografia a cinc columnes de la nova líder ‘torie’, Liz Truss: “Una discípula de Thatcher para calmar el partido y al Reino Unido”.

I ‘El Mundo’, també amb la renovació del màxim òrgan de govern dels jutges: “Lesmes avisa a los vocales que impedirá “boicots” en el pleno del CGPJ”. La fotografia és també per a la nova líder dels conservadors britànics: “Liz Truss: tras la estela de Margaret Thatcher”.