Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El ministeri de Treball arriba a un acord amb els bancs per avançar el pagament de la prestació d’atur

ACN Barcelona.-El ministeri de Treball i Economia Social, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ha arribat a un acord amb les entitats bancàries per avançar el pagament de […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-El ministeri de Treball i Economia Social, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ha arribat a un acord amb les entitats bancàries per avançar el pagament de la prestació d’atur corresponent a l’abril. L’objectiu és “alleugerir” la situació de dificultat provocada per la pandèmia i garantir la liquiditat per tal que els clients puguin fer front als pagaments d’inicis del mes. L’acord contempla que l’abonament de les prestacions s’avanci als primers dies del mes i no calgui esperar fins a la data de pagament inicialment prevista, el 9 d’abril. El SEPE ha remès a les entitats bancàries la informació necessària per avançar el pagament i les instruccions per gestionar l’ingrés del subsidi.

CaixaBank i BBVA han anunciat aquest dimecres al matí que anticiparan la prestació d’atur als clients al dia 3 d’abril. A través dels respectius comunicats, ambdues entitats han assegurat que l’objectiu és “mitigar l’impacte econòmic” de la crisi del coronavirus i evitar l’afluència del públic a les oficines.