Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El govern espanyol destina 728.000 euros a Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya

ACN Barcelona.-El govern espanyol preveu destinar 728.000 euros a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). El pressupost total destinat a la xarxa de vuit agències d’avaluació de […]

Avatar
Agències 10/09/2021

ACN Barcelona.-El govern espanyol preveu destinar 728.000 euros a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). El pressupost total destinat a la xarxa de vuit agències d’avaluació de tecnologies i prestacions sanitàries és de 6.149.510 euros, un 48% més que el 2020. La distribució del pressupost es fa de manera proporcional a la càrrega de treball assignada segons l’experiència, recursos i percentatge ponderat de cada agència, segons exposa el govern espanyol en un comunicat. La xarxa RedETS, creada el 2012, avalua l’evidència científica disponible i proporciona informació rigorosa i de qualitat per a facilitar la presa de decisions en les polítiques públiques sanitàries i l’actualització de les prestacions i tecnologies públiques.

L’increment pressupostari s’ha fet per incloure tres noves línies d’avaluació, mesures no farmacològiques en el context de la pandèmia de la covid-19, serveis digitals en salut i medicina personalitzada de precisió.