Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El DocsBarcelona celebrarà l’edició 2021 en format híbrid

ACN Barcelona.-El DocsBarcelona s’adaptarà al context de la pandèmia i celebrarà la 24a edició en un format híbrid del 18 al 30 de maig de 2021. El certamen combinarà les […]

Avatar
Agències 24/03/2021

ACN Barcelona.-El DocsBarcelona s’adaptarà al context de la pandèmia i celebrarà la 24a edició en un format híbrid del 18 al 30 de maig de 2021. El certamen combinarà les projeccions al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i al Cinema Aribau de la capital catalana amb la programació en línia per a tot Espanya a través de Filmin. La cita anual per als amants del documental també arribarà a les sales de la província de Barcelona, mitjançant la iniciativa ‘DocsBarcelona a prop’. Enguany mantindrà el seu volum amb la participació de més de cinquanta projectes arribats de més de vint països. Les seccions per als professionals i les activitats de finançament d’indústria del certamen es tornaran a fer de manera virtual.

A més de la programació en sala i virtual i de les activitats de mercat, el festival manté un eix dedicat al públic més jove amb una aposta creixent per portar el documental a les aules, amb la secció Docs&Teens que enguany es manté online, i per promocionar el talent emergent, amb la secció DOC-U, un espai d’exhibició de la producció documental universitària que en aquesta edició amplia la programació a centres d’arreu d’Espanya.