Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Dos drons comencen a sobrevolar les principals zones verdes de Sabadell per garantir que es respecti l’estat d’alarma

ACN Sabadell.-Dos drons han començat a sobrevolar les principals zones verdes de Sabadell, l’entorn del riu Ripoll i el Rodal de la ciutat, aquest cap de setmana. Aquests aparells donen […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Sabadell.-Dos drons han començat a sobrevolar les principals zones verdes de Sabadell, l’entorn del riu Ripoll i el Rodal de la ciutat, aquest cap de setmana. Aquests aparells donen suport a la Policia Municipal per garantir que es respecti l’estat d’alarma. En concret, un dels drons duu a terme tasques de vigilància visual i l’altre emet un missatge a través d’un sistema d’altaveus per recordar els ciutadans que s’han de quedar a casa. Aquest mecanisme de vigilància addicional s’implanta després que diversos agents del cos hagin rebut un entrenament específic per fer-los servir. En paral·lel, la policia segueix recorrent la capital vallesana amb cotxes patrulla per informar els habitants sobre la necessitat que es quedin a casa.

Des del 15 de març i fins dissabte passat, la Policia Municipal havia interposat 547 denúncies per desobediència als agents o per no respectar lesrestriccions de l’estat d’alarma.