Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Desinfecten la residència Comtes d’Urgell de Balaguer pel brot que coronavirus que afecta una vintena d’usuaris

ACN Balaguer.-Una empresa contractada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dut a terme aquest dimecres els treballs de desinfecció a la residència de gent gran Comtes d’Urgell […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Balaguer.-Una empresa contractada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dut a terme aquest dimecres els treballs de desinfecció a la residència de gent gran Comtes d’Urgell de Balaguer que pateix un brot de coronavirus que afecta 21 usuaris. La Paeria de Balaguer, en no poder-la assumir amb personal prop, va sol·licitar l’actuació, arran de la petició rebuda des del centre geriàtric. El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha detallat que la desinfecció es fa a tot l’interior del centre amb productes especialitzats. Així mateix, ha explicat que entre aquest dimecres i dijous també es preveu desinfectar la residència Santa Maria de la ciutat, després que el consistori també ho hagi demanat.

Vidal ha volgut donar un missatge de suport als professionals sanitaris, en especial als de l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer, després que aquest dimecres s’hagi conegut la mort a causa del coronavirus de qui era el metge de Castelló de Farfanya, Os de Balaguer i Àger, Albert Coll. És tracta del primer metge que mor a la demarcació de Lleida pel coronavirus.Des de la Paeria de Balaguer insisteixen en demanar a la ciutadania que compleixi les mesures establertes per les autoritats i que sigui conscient de la importància de les actuacions particulars així com seguir els canals oficials d’informació.