Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Denunciades 38 persones per participar en una festa il·legal en un local de Terrassa

ACN Terrassa.-La Policia Municipal de Terrassa va denunciar diumenge un total de 38 persones que estaven participant en una festa il·legal en un local de Terrassa. Els participants es trobaven […]

Avatar
Agències 22/03/2021

ACN Terrassa.-La Policia Municipal de Terrassa va denunciar diumenge un total de 38 persones que estaven participant en una festa il·legal en un local de Terrassa. Els participants es trobaven repartits en la planta baixa i el primer pis de l’establiment, situat a la rambla Francesc Macià de la cocapital vallesana. A l’Hospitalet de Llobregat, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van denunciar el propietari d’un bar i dotze clients que també es trobaven fora de l’horari legalment establert. A més d’incomplir el decret del Departament de Salut, que estableix els horaris en què els establiments de restauració poden obrir d’acord amb els paràmetres per evitar contagis, també tenien en la seva possessió substàncies estupefaents.

A Terrassa, un particular va informar que diumenge, a les 17.55 h, s’estava fent una festa a l’interior d’un local ubicat a la rambla de Francesc Macià, a l’alçada del carrer de Formentera. Fins al lloc van acudir dues dotacions de la Policia Municipal, que van accedir al local i van comprovar que a l’interior hi havia vintpersones. Els agents també van trobar al fons un passadís que donava accés a un pis superior, que estava habilitat com a bar i on hi havia una vintena més de persones consumint alcohol. A més, ho feien sense mantenir la distància de seguretat. Els agents van interposar un total de 38 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la covid-19. Posteriorment, van precintar el pis superior del local.A l’Hospitalet de Llobregat, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van fer, també diumenge a les 15.00 h, una inspecció a un establiment de restauració. En el decurs l’operatiu es van denunciar administrativament onze clients per infracció al decret del Departament de Salut i un per tinença de substàncies estupefaents.Paral·lelament, es va denunciar el responsable del local per infracció de l’aforament del local en les mesures sanitàries actuals i per infracció a la normativa municipal vigent.