Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Comencen les obres per a la construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures de Dosrius

ACN Dosrius – Les obres per a la construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures de Dosrius (Maresme) han començat aquest dimecres. Ara com ara, el centre, inaugurat l’any […]

Agències 22/02/2023

ACN Dosrius – Les obres per a la construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures de Dosrius (Maresme) han començat aquest dimecres. Ara com ara, el centre, inaugurat l’any 2006, funciona en set mòduls i compta amb dues línies d’ESO i un total de 190 alumnes. Amb la nova construcció, que es farà en forma de lletra L, l’institut tindrà una planta baixa i un primer pis, i disposarà de gimnàs, vestidors, zona de cuina i menjador, i d’una pista poliesportiva. Segons ha informat el departament d’Educació, el pressupost destinat al projecte és de 5,2 milions d’euros. El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha escenificat l’inici de les obres amb l’acte de col·locació de la primera pedra, juntament amb l’alcaldessa del municipi, Sílvia Garrido.

Durant la jornada, el titular d’Educació ha celebrat que, després de més de 15 anys, Dosrius tindrà un nou institut. “Arribar fins aquí no ha estat gens fàcil, i s’han de reunir les circumstàncies i les persones capaces de prendre decisions”, ha constatat.