Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Cinquena mort per coronavirus al geriàtric de Palafrugell

ACN Palamós.-Cinquena mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran, segons informen els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà (SSIBE). Fins ara, en aquest geriàtric s’han detectat vuit casos […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Palamós.-Cinquena mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran, segons informen els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà (SSIBE). Fins ara, en aquest geriàtric s’han detectat vuit casos confirmats de coronavirus i hi ha 29 persones més pendents del resultats de les proves. A més, segons informa el SSIBE, s’ha detectat un primera cas de covid-19 a la residència sociosanitària Palamós Gent Gran. Es tracta d’un centre mixt, sanitari i social. D’altra banda, a l’hospital de Palamós hi ha ingressats 31 pacients amb coronavirus i set més estan pendents de resultats. Des de l’arribada de la pandèmia, tres persones han mort a l’hospital de Palamós.

Per últim, des del SSIBE també informen que 57 professionals del grup (sanitaris i treballadors d’altres branques) s’han infectat amb coronavirus. Hi ha 41 professionals aïllats en espera de saber si tenen presència del virus. Són dotze més dels que hi havia dilluns quan n’eren 29 treballadors.