Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Celaá replica a les protestes que “el PP va aprovar la LOME en la soledat absoluta”

ACN Barcelona.-La ministra d’Educació, Isabel Celaá, recorda que “el PP va aprovar la LOMCE en la soledat absoluta” i que la LOMLOE ha tingut el suport d’un govern de coalició […]

Avatar
Agències 20/12/2020

ACN Barcelona.-La ministra d’Educació, Isabel Celaá, recorda que “el PP va aprovar la LOMCE en la soledat absoluta” i que la LOMLOE ha tingut el suport d’un govern de coalició i de la majoria absoluta en el Congrés. Coincidint amb la jornada de protestes per aquesta nova norma, Celaá ha defensat aquest diumenge que és una “llei necessària i urgent” que ve a desfer-se “d’aquells abusos i desequilibris” que va fomentar el Partit Popular. A parer seu, la dreta parla de concertada i no d’educació”. “Tot ho encinten amb la llibertat, prostituint el vertader sentit de la llibertat”, ha reblat. Segons la ministra, la coneguda col·loquialment com a ‘Llei Celaá’ està tenint un “ampli suport” de la comunitat educativa.

Durant la seva intervenció en l’acte ‘El dret a l’Educació: de la LODE a la LOMLOE’ organitzat pel PSOE, la ministra ha afirmat que la nova llei “millorarà l’educació”. De fet, segons ella, és “una llei ben finançada, inserida en el pacte constitucional i recolzada”.