Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

CaixaBank anticiparà el pagament de la prestació d’atur als seus clients al dia 3 d’abril

ACN Barcelona.-CaixaBank ha anunciat aquest dimecres que anticiparà la prestació d’atur als seus clients al dia 3 d’abril, set dies abans del que era habitual. A través d’un comunicat, la […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-CaixaBank ha anunciat aquest dimecres que anticiparà la prestació d’atur als seus clients al dia 3 d’abril, set dies abans del que era habitual. A través d’un comunicat, la companyia ha especificat que l’ingrés es farà de manera automàtica i s’aplicarà a tots els clients que ha hagin cobrat l’atur el mes passat. Per aquells nous beneficiaris, el pagament s’anirà efectuant a mesura que els organismes oficials remetin la informació necessària per al pagament a l’entitat financera. Segons el banc, aquesta solució “recolzarà a les famílies més vulnerables, tenint en compte que la majoria de rebuts de la llar arriben els primers dies de mes”.

A banda, s’aconseguirà “un moviment escalonat de persones que vegin obligades a desplaçar-se per retirar efectiu, incidint en les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus”, tal com ha especificat CaixaBank. La mesura s’inclou dins la iniciativa que denominada #AmbTuMésQueMai, una bateria de propostes que busca pal·liar els efectes de la covid-19 en l’economia familiar i evitar l’expansió del virus. En aquest sentit, el banc ha impulsat mesures com l’avançament de les pensions, la condonació dels lloguers i l’obertura d’una línia de préstecs per a pimes i autònoms de 25.000 MEUR.En el mateix comunicat, CaixaBank recorda que les entitats financeres són considerades un servei essencial a la ciutadania i, per tant, continuen prestant servei a través de la seva xarxa d’oficines. Malgrat tot, l’empresa demana acudir a les sucursals “només en casos de força major, sol·licitant cita prèvia i guardant les mesures de protecció necessàries”.