Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Boscos, luxe i tragèdia a Cullera

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. “Boscos en expansió”, diu ‘El Punt Avui’, que anuncia en portada les entrevistes que publicarà els propers dies a alcaldes de […]

Agències 14/08/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. “Boscos en expansió”, diu ‘El Punt Avui’, que anuncia en portada les entrevistes que publicarà els propers dies a alcaldes de Catalunya i als líders del principal partit de l’oposició al seu municipi: “El municipalisme té la paraula”.

L”Ara’ es fixa en els turistes més adinerats: “El negoci del luxe”. Fotografia per al partit de futbol masculí entre el FC Barcelona i el Rayo Vallecano: “Un Barça sense punteria”.

“Sánchez firma los gobiernos más inestables en 40 años de democracia”, assegura ‘El Mundo’. Espai en portada per al presumpte atacant de l’escriptor iranià apunyalat als Estats Units: “Aplausos iraníes a Hadi Matar, el fanático que quiso asesinar a Rushdie”.

‘El Periódico’ escalfa motors per al cinquè aniversari dels atemptats del 17 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils: “Contra el odio”. Entrevista a la vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño: “Necesitamos medidas para ahora, no que ayuden a la gente en un año”.

“La burocracia de la SEPI impide el reparto de 7.000 millones”, destaca l”ABC’, que duu en portada una imatge del festival de Cullera, al País Valencià, on va morir un jove per un esclafit: “Un vendaval inesperado lleva la tragedia a las noches de verano”.