Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024
Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024

Borràs celebra que Junts hagi guanyat “uns 500 afiliats” trencant amb ERC i sortint del Govern

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La presidenta de Junts, Laura Borràs, celebra que Junts hagi guanyat “uns 500 afiliats” trencant amb ERC i sortint del Govern. En declaracions a TVE, que aquest divendres ha avançat una part de l’entrevista a Borràs que serà emesa dissabte, assegura que la militància de Junts ha augmentat perquè van fer “un acte de coherència”. Si bé Borràs reitera que el president Pere Aragonès s’hauria de “sotmetre a la confiança de la cambra” o convocar eleccions, no concreta quin seria el candidat de Junts en uns eventuals comicis. La presidenta suspesa del Parlament diu que afronta tranquil·la el judici per presumpta prevaricació i falsedat documental en relació amb la seva gestió de la Institució de les Lletres Catalanes.

Preguntada per la reforma del Codi Penal i la taula de diàleg, Borràs creu que el president espanyol Pedro Sánchez “és pitjor que Rajoy perquè va de progressista, però té el mateix objectiu”. “Espanya és irreformable”, conclou.

Publicitat

Sobre la presència de l’expresident Jordi Pujol en un acte al Parlament aquesta setmana, la presidenta suspesa de la cambra ha lamentat que alguns “ni tan sols” el saludessin. “Em va alegrar poder-li fer d’amfitriona (…) El president Pujol és una institució”, opina Borràs sobre l’expresident Pujol, processat per organització criminal per presumptament haver-se enriquit aprofitant la seva influència política.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió