Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

BChange Mindset Management, Buildlovers, Urban Radar, Le Petite Planet i Theker Robotics, millors start-ups del BNEW

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – BChange Mindset Management; Buildlovers, Urban Radar, Le Petite Planet i Theker Robotics han rebut el premi a les millors start-ups del congrés Barcelona New Economy Week (BNEW), en una gala aquest dimecres al vespre. Els candidats han estat escollits entre les més de 50 empreses emergents que es van presentar al concurs. “Per seleccionar els guanyadors”, va afirmar el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca (CZFB), el jurat ha tingut en compte el “potencial creixement sostenible, la capacitat d’influir en l’economia i el component d’innovació”. El congrés s’ha celebrat aquesta setmana a l’edifici del DFactory i ha comptat amb 1.500 empreses emergents i uns 600 ponents que han reflexionat al voltant de l’economia 4.0.

En les verticals d’indústria digital, s’ha premiat a Theker Robotics, especialitzada en tecnologia de soldadura microelectrònica avançada. Buildlovers ha recollit el guardó del mercat immobiliari, amb la seva aposta per gestionar l’autopromoció d’habitatges industrialitzats prefabricats. En l’àmbit de la mobilitat, ha guanyat el concurs la solució que combina agregació de dades i l’analítica perquè els professionals de planificació urbana preguin decisions sostenibles, Urban Radar.

Publicitat

En la de talent, ha estat reconeguda BChange Mindset Management , la primera plataforma de gestió en la mentalitat de forma digital. Le Petite Planet, l’únic mercat digital dedicat als productes infantils amb un model de negoci circular de compra i revenda sota el mateix ecosistema ha estat reconegut en la vertical de sostenibilitat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió