Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Batlle diu que el metro recuperarà el servei ininterromput la nit de dissabte a diumenge i TMB respon que ho estudia

ACN Barcelona.-El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, va assegurar aquest dimarts a la nit que el metro recuperarà el servei ininterromput la nit de dissabte a diumenge […]

Agències 08/09/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, va assegurar aquest dimarts a la nit que el metro recuperarà el servei ininterromput la nit de dissabte a diumenge per permetre el retorn a casa dels ciutadans que sortien a l’hora del tancament dels restaurants o després de la finalització dels espectacles. “Et trobaves gent que si a les dues no era a casa no tenia possibilitat de desplaçar-se. Ho hem parlat amb TMB i a partir d’aquest cap de setmana el metro ja funcionarà tota la nit i per descomptat ne les Festes de la Mercè”, va dir Batlle en una entrevista a betevé. TMB, però, ha replicat en un tuit que està “estudiant la viabilitat tècnica en el marc del conjunt del sistema de transport” per recuperar les 24h del servei.

Fonts de l’operador han indicat a l’ACN que si es recupera el servei ininterromput de dissabte a diumenge ho comunicarien públicament.A principis d’estiu, TMB va recuperar el servei de 24 hores però a mitjans de juliol va haver de restringir de nou el servei fins a les dues de la matinada, com en els divendres i vigílies de festiu, després de les restriccions dictades pel Govern per contenir els efectes de la cinquena onada.