Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Barcelona manté l’aposta per consolidar les terrasses ampliades durant la pandèmia

ACN Barcelona.-Barcelona manté l’aposta per consolidar les terrasses ampliades durant la pandèmia. Després d’estudiar les al·legacions rebudes a la proposta per modificar l’ordenança de terrasses vigent, el govern municipal seguirà […]

Agències 14/12/2021

ACN Barcelona.-Barcelona manté l’aposta per consolidar les terrasses ampliades durant la pandèmia. Després d’estudiar les al·legacions rebudes a la proposta per modificar l’ordenança de terrasses vigent, el govern municipal seguirà amb els seus plans per consolidar les terrasses sempre que compleixin amb els criteris fixats. En el cas de terrassa en calçada hauran d’utilitzar obligatòriament plataforma i uns dissenys homologats pel consistori i així es deixarà enrere l’ús d’elements provisionals com els blocs de formigó. En el cas de l’ampliació en vorera, s’estudiarà cas per cas però els bars i restaurants podran mantenir les taules si compleixen els criteris d’accessibilitat, distàncies i garanties de pas que ja recull l’ordenança actual.

I és que la modificació de l’ordenança es fa principalment per introduir la possibilitat de consolidar les terrasses en calçada habilitades des del 2020.De fet, aquest dimarts el govern municipal ha anunciat també que es duplicaran les subvencions que s’havien anunciat perquè els restauradors instal·lin la plataforma i els mobles homologats a la seva terrassa en calçada. A l’estiu es va dir que es llançaria una subvenció de 2 milions d’euros però finalment seran 4 milions.