Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Barcelona Comerç elabora un directori digital per localitzar els comerços de proximitat oberts durant el confinament

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat des de la declaració de l’estat d’alarma, així […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat des de la declaració de l’estat d’alarma, així com aquells que ofereixen serveis a domicili. La plataforma està oberta a tot el comerç de la ciutat, es tracti d’establiments associats Barcelona Comerç o no, i presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los. De moment, la pàgina compta amb 150 comerços i serveis i preveu que aquest nombre pugi en els pròxims dies.

A la fitxa de cada comerç o servei hi apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, accepten comandes per internet, per telèfon o whatsapp o si només atenen urgències. L’ús del web és totalment gratuït. Qualsevol comerç de la ciutat de Barcelona amb autorització per oferir servei pot gestionar la seva inclusió a la plataforma.Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar els veïns sobre on es poden abastir, quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que continua aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania.En el web es poden trobar carnisseries, cellers, drogueries, dentistes, estancs, farmàcies, fruiteries, peixateries, quioscos, establiments de reparacions, restaurant que ofereixen servei a domicili, supermercats, veterinaris, botigues d’alimentació i d’altres.Barcelona Comerç és una entitat sense ànim de lucre formada per 24 agrupacions que integra més de 25.000 comerços de proximitat de la ciutat.